dissabte, 28 de març del 2020

Benedicció Urbi et Orbi del Papa Francesc

Compartim amb tots vosaltres la benedicció Urbi et Orbi que va fer el Papa Francesc ahir divendres 27 de març al Vaticà, davant una plaça de Sant Pere deserta de persones, òbviament, però plena a vessar d'esperança i amor.
El Sant Pare en la seva homilia va fer referència a l'Evangeli segons Sant Marc que s'havia llegit, on parla dels apòstols i Jesús junts dalt d'una barca i on els va sorprendre una gran tempesta. Tots espantats mentre Jesús dormia, van despertar-lo i li digueren "Mestre, no t'importa que ens ofeguem?". I Ell va despertar-se i va fer parar el vent i el mar, retornant la calma, i els digué "Per què teniu por, encara no teniu Fe?".
Van presidir l'acte juntament amb el Papa la icona Salus Populi Romani (Salut del poble romà), imatge centenària que va ser portada allà de manera excepcional ja que el Papa Francesc hi té una especial devoció i va voler compartir-la amb tots nosaltres, demanant-li per la salut de tot el món, i també el Sant Crist de l'església de Sant Marcel, molt benerat pel poble romà, ja que se li atribueix la sanació de la peste del 1522.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada