dimecres, 25 de març del 2020

RECOMANACIONS PER VIURE LA FE DURANT AQUESTS DIES DE CONFINAMENT PEL COVID19

 


Benvolguts!

En primer lloc desitjar-vos a totes i tots calma, serenor, pau, confiança, amor, Fe. Aquests dies són difícils per a tothom però cal seguir les normes que ens aconsellen els i les professionals del món sanitari i del govern per tal d'aturar aquesta pandèmia del Covid-19: quedar-nos a casa!

És per això que hem de tenir una mirada positiva i saber treure'n profit, créixer com a persones, créixer com a éssers humans, créixer com a família, créixer com a fills de Déu. Aprofitem aquestes setmanes de confinament com si fossin una oportunitat única per ser millors persones i millors cristians. 

El nostre bisbe Josep Àngel Saiz Meneses ens encoratja i ens anima a tornar la nostra mirada a Déu, a confiar plenament en Ell, a pregar conjuntament pel bé comú de tota la humanitat.


Us deixem també l'enllaç del Departament de Pastoral de la Federació d'Escoles Cristianes de Catalunya on podreu trobar diferents recursos per aquests dies de confinament, pregàries, misses, activitats amb els més petits,...

Confiança plena en Nostre Senyor! Tot anirà bé!


http://pastoralfecc.blogspot.com/p/recursos-pastoral-covid-19.html

Departament de Pastoral




I també l'enllaç de "Religión digital" on podreu trobar la campanya global de pregària del Papa Francesc contra el Coronavirus "Pray for the world"











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada