divendres, 2 de desembre del 2016

L'ADVENT A INFANTIL

Com cada curs per aquesta època els nins d'Infantil La Salut ens preparem per la vinguda del Messies.
S'acosta el Nadal, un temps màgic, entranyable i familiar pels nostres petits, i alhora, un temps també d'intentar millorar en tots els aspectes, sobretot procurar ser més bones persones i imitar la figura de Jesús. Els hem d'ajudar a pensar que potser poden endreçar millor les seves joguines, potser poden intentar posar-se sols algunes peces de roba, potser poden ajudar els pares a parar la taula, potser poden fer abraçades gratuïtes als avis. 
 
I tot això, ho hem de començar a dur a terme durant l'Advent, però com que el pas del temps encara no el tenen massa clar, sempre ens van molt bé els calendaris d'Advent, que ens serveixen per anar comptant enrere fins Nadal. Mireu que bonics ens han quedat!


A P5 fem un dibuix nadalenc amb molta purpurina i sense nom, i l'emboliquem com un caramel. Així, toca el que toca, és un regal que ens fem entre tots. Els nombres estan desordenats, ja som grans!
 




A P4 decorem unes boles de cartolina amb diferents grafismes, sanefes i traços amb retoladors de tots els colors, i també hi posem purpurina per fer-les ben boniques. Per l'altre costat hi ha el nombre ben brillant!




I a P3 fem unes figuretes amb plastilina. Tenim motlles en forma d'àngel, d'estrella, d'avet. Apretem ben fort fins que surt la figura, i llavors..., les vernissem amb prupurina!!!! I tot a dins una bosseta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada